ANDA JANGAN TERKEJUT!! Artis-Artis Ni SEBENARNYA Bukan MELAYU !!!



@@ Jom kita senaraikan kat sini artis malaysia yg langsung org tak tau selama ini adalah keturunan bukan melayu tapi ramai org ingat dia melayu....

@@ Artis-artis market melayu tapi yg semua org sedia maklum diorang bukan org melayu dan islam macam keith foo, stacy, marsha, fran, burn tak dikira dalam senarai ni
kacukan tapi ada darah melayu tetap tak dikira dalam list ni....
yang aku tau:

1) jeslina hashim = dengar2 dia ni mamak campur cina dan tiada darah melayu langsung.....


2) tony eusoff = muka dan nama pentas macam org melayu tapi dia sebenarnya org bidayuh mix iban beragama kristian. nama sebenar anthony joseph....


3) josian hogan @ md musleh = keturunan latino/hispanic dari US tulen 100% tapi berbapa tirikan org melayu....


4) nora danish = keturunan arab campur myanmar....


5) Adam AF..


6) zach x factor = muka macam melayu, kelakuan macam melayu tapi dia sebenarnya org bidayuh mix iban beragama kristian. nama sebenar zachary francis, dengar2 sepupu dgn tony eusoff....




Sumber :  http://mediagempakk.blogspot.my/

0 Response to "ANDA JANGAN TERKEJUT!! Artis-Artis Ni SEBENARNYA Bukan MELAYU !!!"

Post a Comment